Najnovšie recenzie zo sekcie Bicykle
- kvalitné prevedenie, dobrá cena, jednoduchá montáž
- Dobrá cena
Niektoré komponenty sú citeľne lacnejšie, ale nič, čo by sa nedalo časom zameniť. Ako slušný základ vrelo odporúčam.
- Široké kolesa
- Pôsobí masívne
- Rýchle zostavenie bicykla
Syn je spokojný,bike super,nastavený,prišiel super zabalený,cena najlepšia na trhu,ešte sme dostali zľavu 20€
- krásny bike (čierno ružový)
- dcére sa veľmi páči
- kvalitné spracovanie
- zaujímavé prevedenie reťaze
- dobrá prispôsobitelnosť na veľkosť dieťaťa
- pomocné kolieska
- Kvalitný bike
- Veľmi ľahký
- Súprovy, pre mňa hlavne veľké koles
zatiaľ nezistené
Vyzerá ako na fotke je super...
Veľmi som spokojný
- Za túto cenu parádny bicykel
- Bicykel ide parádne aj cez zimu bez chyby
- Ľahko skladatelne
Výhoda rýchla doprava
Reakcia obchodu Bike Centrum
ďakujeme snazime sa maximalne, team BIKE CENTRUM LEVICE
Na jedno prevodník je nutné si zvyknúť. Rozsah prevodov nieje ideálny. Chýbajú mi ľahšie, ale aj naopak tie ťažšie prevody. Plášte sú skôr na zimné obdobie, sú mäkké s dobrou priľnavosť. Avšak jazdný odpor je značný. Chcelo by to dve sady kolies, jedny na suchom (leto), druhú na zimu (mäkšie). Jedno verzus dvoj prevodník stojí za zváženie. Skvelé brzdí, dobré radí. Hmotnosť je akceptovateľná
- Spokojnosť
Cube Reaction TM 2023
Pridané: 10. marca 2023
(naposledy upravené 10. marca 2023)
Zakúpený v Bikere | Bike shop
- .
Mondraker Chrono Carbon je skutočne skvelý bicykel. Zatiaľ som na ňom odjazdil zopár jázd v rôznom teréne a úplne splnil moje očakávania. Ľahko na ňom zvládnete aj tie najstrmšie stúpania. V zjazdoch je prekvapivo hravý a ovláda sa s ľahkosťou. Bike je najmä vzhľadom pútavý a konštrukcia rámu je pútavá. Rozhodne som spokojný s voľbou práve tohoto modelu, ktorý ako som písal vyššie úplne splnil všetky moje očakávania.
Nenapadá ma žiadna nevýhoda tohoto produktu.
- nízka váha
Lahkost
Kupoval som bicykel v decembri tak je este malo vyskusany. Ale vyzera dobre.
Zobrazujem 301 - 320 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...14 15 [ 16 ] 17 18...25 Ďalšie »