Poradňa Kellys ATHENA 2010

Autor: | Vložené: 04.04.2011 000 15:11 | Témy: Poradňa Kellys ATHENA 2010

Doručenie

dobrý deň, prosím Vás chcela by som sa opýtať, či ten bicyckel doručuejte už poskladaný, koľko stojí doprava a za koľko po objednaní bicykel doručíte. Bývam v obci Závod,
PSČ: 908 72 a ešte či náhodou nebudete mať nejakú akciu na tieto bicykle v akých farbách ich máte.
Ďakujem za odpoveď
S pozdravom
Jana

  • SooF

    SooF

    4. apríla 2011 - Najlepšia odpoveď Autor otázky označil túto odpoveď ako najlepšiu.

    Dobrý deň.

    Bicykle prepravujeme čiastočne rozobraté z dôvodu prepravných podmienok doručovateľských spoločností (celý bicykel na kolesách nechce prepravovať žiadna spoločnosť) a aj z dôvodu ochrany tovaru pred poškodením. Bicykel pred zaslaním zmontujeme, skontrolujeme a nastavíme brzdy, prehadzovače prípadne ďalšie potrebné veci. Potom demontujeme len najnutnejšie diely (predné koleso, pedále, riadidlá prípadne predný blatník bicykla) a zasielame v kartónovom obale. Následnú montáže zvládne priemerne technický zdatný človek bez akýchkoľvek problémov s použitím základného náradia ktoré sa nájde hádam v každej domácnosti.
    V prípade problémov môžete kontaktovať našu firmu a pomôžeme Vám bicykel zmontovať krok za krokom.

    Dopravu v prípade nákupu za 150€ a viac zákazník neplatí.

    Čo sa týka akcií, v najbližšej dobe nemáme v pláne žiadnu špeciálnu akciu. Momentálne prebieha súťaž "20 rokov Kellys Bicycles" do ktorej sa zapája každý, kto si zakúpi bicykel Kellys, vyplní a pošle na určenú adresu hrací lístok ktorý dostanete k bicyklu. Vyhrať môžete 33333€.
    Viac o súťaži nájdete na našej stránke http://www.soof.sk...

    Bicykel Kellys ATHENA sa vyrába len v stiebornej farbe (ako je na obrázku).

    Tovar odosielame tak rýchlo ako to je možné, Kellys ATHENA je dostupný priamo u nás na predajni a odoslať ho teda môžeme takmer okamžite po prijatí objednávky. V prípade dostupnosti na dodávateľskom sklade, tovar odošleme do dvoch pracovných dní.

    • Bola pre vás táto odpoveď užitočná?
    • Áno (3)
    • Nie

Táto otázka už bola uzavretá.

Autor otázky bol spokojný s odpoveďou, preto je otázka uzavretá a nie je možné na ňu reagovať. Ak sa chcete opýtať na niečo iné, položte novú otázku.