Najnovšie recenzie zo sekcie Bicykle
je ľahký pri dvíhaní, aj pri bicyklovaní sa s ním celkovo dobre ľahko manipuluje, trochu sa mi ťažšie prehadzuje, ale to je asi o zvyku...farba je super...
som spokojný
- super
- super
- bicykel vhodný pre väčších chlapcov
- super prístup k zákazníkovi
- top skvele zabalenie bicyklov
- bezkonkurencna cena
- super cena
- kvalitne zabalené
- komunikácia so zákazníkmi
- Zodpovedá synovým predstavám
- Na prednom kolese sa nehýbe jedna brzdová doštička, prevedenie bŕzd nedovoľuje jej zoštelovanie
Dieťa je spokojné, bicykel jazdí
Keďže takýto typ bicykla má aj starší syn a je s ním max.spokojný, rozhodli sme sa pre tú istú značku
Dobrý pomer cena/kvalita .
- slovenska znacka
- dobra cena
- kvalitne komponenty
- výbava
- Bicykel prisiel uz zmontovany, stacilo nahodit pedale
- Mohol by mat dlhsiu rurku na sedadle
- rychle dodanie
- pomoc pri vybere tovaru
zatial sa na nom nejazdilo, bol urceny ako vianocny darcek, ale je krasny
- Perfektný bicykel. Veľká spokojnosť.Ďakujem
- Vysoká kvalita
- zatiaľ nebol produkt užívaný
- cena,výbava,design
- zatiaľ neviem
Bicykel je veľmi pekný, zatiaľ otestovaný iba raz, všetko funguje ako má - čas ukáže kvalitu. Jediná nevýhoda, že zatiaľ píska zadná brzda.
- účinná zadná aj predná brzda, ľahká ovládateľnosť prednej brzdy aj pre štvorročného, dobre zvolená veľkosť prevodu náhonu aj pre najnižšiu vekovú skupinu v tejto kategórie veľkosti 16", pomerne ľahká váha bycikla, pekný dizajn.
- uprostred delený a skrutkamy spojený umelohmotný kryt reťaze, aj pri menšom páde veľká pravdepodobnosť deformácie spojenia krytu a následné trenie, chrkotanie krytu o reťazový prevod. Uvažujem o vylepšenie spojenia o ďalšími pozdľžnými podložkamy.
Celkove odporúčam tento produkt. Štvorročný vnuk so skúsenosťami aj inými byciklami je veľmi spokojný.
Zobrazujem 1 - 20 zo 500 recenzií [ 1 ] 2 3 4 5...25 Ďalšie »