Najnovšie recenzie zo sekcie Bicykle
- velmi dobry posed
- velmi dobre vyzerajuci bicykel - zaujimava farba
- plaste vyzeraju ze maju dostatocny grip a budu skutocne pouzitelne aj v terene na rozdiel od inych bicyklov
- teleskopicka sedlovka
- pevne osky vpradu aj vzadu
Moderny bicykel, ktory nielen dobre vyzera, ale za danu cenu aj solidna vybava (radenie Deore, 1-prevodnik x 11 prevodov, teleskopicka sedlovka, pevne osy vpredu aj vzadu).
Bicykel som kupil pre 11,5 rocnu dceru - za mna urcite velmi solidna vybava za velmi dobru cenu a urcite jej velkostou postaci na niekolko rokov
- kvalitne komponenty
- lahky
- pekne prevedenie
- vykonne brzdy
- pohodlne sedlo
- mohla by byt vzduchova vidlica
- nesklamal. Očakávania zatiaľ plní
- ľahučký ako pierko
rám nemusel byť až tak robustný, príde mi to zbytočné
- Výborný
- Krásny bicykel.
Produkt ste mi odporučili vy my sme si vybrali len farbu
Sme veľmi spokojný
Splna očakavania
- dobrá zostava, lahký,dobré jazdné vlastnosti
Najvýhodnejšia cena aj zo 140 eur zlavou na celom Slovensku.Oplatilo sa.Krásny bajk v karbone....
- Nízka hmotnosť, kvalitné spracovanie, kovové pedále, 9 prevodov, za tu cenu nič lepšie nebolo.
- Zatiaľ nič
Univerzálny ľahký bicykel pre 8 ročne dieťa vhodný do lesa aj do mesta.
- celkom dobry bike
- diaľkové zamykateľné tlmenie
- vyššia hmotnosť
Perfektny
- Bowdeni vedené vnútrom rámy, bike sa dá pohodlne odniesť na pleci
- 180mm kotúče, vzadu sa dá dať aj menší 160mm
- 720mm riaditka (aj keď niekedy by stačilo 700)
- Možnosť namontovať nosiť brašni dozadu
- Možnosť namontovať blatníky dozadu aj dopredu
- Možnosť namontovať dva držiaky na fľaše
- Dizajn rámu pri zadnom kolese-spodná rurka moc vytŕča a na najtvrdším prevode je prehadzovačka veľmi blízko. Často buchne si rámu pri natriasani.
- Bowdeni búchajú vo vnútri rámu o jeho vnútro. K žiadnemu poškodeniu ale nedochádza a na zvuk sa dá zvyknúť
Bowdeni vedené vnútrom rámy, bike sa dá pohodlne odniesť na pleci. Sú po celej dĺžke lanka, neznášajú sa tak bordelom.
Najväčšou nevýhodou je dizajn rámu pri zadnom kolese-spodná rurka moc vytŕča a na najtvrdším prevode je prehadzovačka veľmi blízko. Často buchne do rámu pri natriasani. Riešením by bolo iná prehadzovačka napr.: shimano altus, alebo deore a podobne. Aktualne je tam acera a tá má veľké kolieska a excentrické uchytenie. Ja som okolo ramovej rúry nalepil gumu v tom mieste.
Bowdeni búchajú vo vnútri rámu o jeho vnútro. K žiadnemu poškodeniu ale nedochádza a na zvuk sa dá zvyknúť. Ale radšej toto ako stále čistiť bowdeni.
Inak komponenty, také ako na iných bicykloch v tejto cene. Tam je stavaný niečo medzi mtb/xc a hardtail. Preto je na univerzálnejšie použitie.
Každý bicykel má svoje plusy a mínusy. Treba si vybrať podľa toho na čom vám záleží, čo je podstatné. Mne tento bike vyhovuje. Odporúčam.
- Super bike
- Výhodná cena
- Rychle dodanie
- Pomer cena kvalita ok
Dodanie bolo veli rychle vo štvrtok zaplatené, v piatok uz doma. Perfektne zabalene . Dokupene doplny namontovane, bicykel nastaveny vsetko super
Vnučka bola unesená. Je veľmi pekný.
- Ľahký
- Príjemná jazda na ňom
- Cena veľmi dobrá s pomerom kvality
- 29 kolesá
Mohol mať aspoň stojan alebo držiak na fľašu, nieje to až taká cena za taký základný doplnok..
- Veľmi pekný bicykel
- Ľahký
- Dobre spracovaný
Krajší je naživo ako na fotke, pekná robustná konštrukcia,
Veľmi pekný, vhodný pre deti od 2,5 roka.
Zobrazujem 441 - 460 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...21 22 [ 23 ] 24 25 Ďalšie »