Najnovšie recenzie zo sekcie Bicykle
Výrobok odpovedá cene a môžem vysloviť spokojnosť.
Dobrá cena oproti konkurencii a dobrá komunikácia. Potreboval som som nejaké drobnosti doobjednať, a pribalili mi ich zdarma.
- Po prvom zvezení som mal príjemný pocit z tuhosti rámu, ľahkého chodu, nevyžadoval žiadne ďalšie nastavenie.
Kvalita
- rýchlosť
- Ľahký
- Pomer cena/výkon
Krasny bike, syn sa vytesuje… dakujem este raz a zelam spokojnych zakaznikov
- Vaha, bike je neporovnatelne lahsi oproti bezne dostupnym (lacnejsim) bicyklom
- Lahka ovladatelnost
- Prehadzovacka
- Cena, ale ta pri Woom je to standard
- Mohli by mat odpruzene vidline, ktore su sice dostupne vo verzii OFF AIR ale za tie peniaze si clovek kupi velky kvalitny bike pre dospeleho cloveka.
Myslim ze k woom bikom nie je potrebne robit recenzie. Boli sme nadmieru spokojni s Woom 3 , na ktorom sa dcerka naucila chodit skoro okamzite a verim ze 4-ka bude pokracovat vo vysoko nastavenej latke. Po prechode z Woom 3 je jej jazda trosku neista z dovodu vacsich kolies, ale verim, ze si rychlo zvykne.
- kvalitný ľahký bicykel pre útlych začínajúcich cyklistov :)
- skvelý, ľahko sa ovláda
- malá hmotnosť
- kvalitné spracovanie
- elegantný design
- ozubený remeň namiesto reťaze
- Pohodlné šlapenie aj do kopca. Vyzerá výborne a dobre sa na ňom vozí.
- Žiadne
Rock Machine Blizz 10-29 2021
Pridané: 2. októbra 2023
(naposledy upravené 2. októbra 2023)
Zakúpený v Sportega.sk
- Pomer cena kvalita
- Porovnaval som aj ine znacky aj ine modelové rady a odhliadnuc od toho ze toto je modelový rad 2021 komponenty pouzite na nom nezaostávajú ani za novsimi modelmi ci drahsimi.,
- Je vhodný aj do mesta odskusany na schodoch :-D teren mu chuti viac.,
- Este si na seba len zvykame neskor napisem viac.,.,
- Z obchodu prisiel v krabici rozlozeny s cim som pocital., Ram + prehadzovacky + retaz,zadne koleso a zvlast riadidla, sedlovka. Poskladal som ho sam, no nasledne som ho zobral nastavit do autorizovaneho servisu nastavit brzdy prehadzovacky., Toto doporucujem nepodcenit stoji to iba okolo 20€ a mate istotu ze vam ani bicyklu sa nic nestane.,
Najlacnejší tovar a rýchle doručenie
Za tie peniaze super
- Cena, výbava postačujúca
Slovenská firma s dobrou cenou bicyklov. To rozhodlo, nebudem podporovať americké Treky a výrobky invazistov.
Sunn Prim LTD 2023
Kubo “Red Sunn”
Pridané: 28. septembra 2023
(naposledy upravené 4. októbra 2023)
Zakúpený v GRAVITY-shop.sk
Môj bicykel som si vybral na základe bezkonkurenčného pomeru ceny a výkonu. po základnom nastavení a testovaní bicykla pred kúpou som sa presvedčil že je to tá správna voľba. Sedí mi ako uliaty. Sadla mi farba, veľkosť, a vyhovuje mi väčšina komponentov ktoré sú na bicykli osadené. Časom keď nazbieram nejaké kilometre, a budem vedieť porovnať nový bicykel so starým si na bicykli nejaké veci možno vylepším. To je ale vždy individuálne ako to už býva. Nie vždy všetko sadne na 100%. Každopádne so svojou voľbou som veľmi spokojný, a keby sa mám rozhodnúť znovu tak by som kúpil presne ten istý bicykel. Nakoniec by som chcel vysloviť jedno veľké ďakujem firme GRAVITY-shop za môj vysnený bike.
- Ľahký bicykel
- Kvalitne spracovanie
- Kvalitné brzdy
- Kvalitná prehadzovačka
Veľmi tuhý rám, super v zrýchlení aj v zjazde.
- pomer cena tovar
Zobrazujem 161 - 180 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...7 8 [ 9 ] 10 11...25 Ďalšie »